Bistro De Cactus

Bistro De Cactus is een Restaurant gelegen aan Grutstraat 37 in Doetinchem.

Meer informatie over Bistro De Cactus in Doetinchem

Bistro De Cactus is een gezellig restaurant in de Grutstraat in Doetinchem. Ze serveren creatieve kwaliteitsgerechten met verse ingrediënten en zorgen voor een uitstekende bediening. Je kunt er lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Bij goed weer is er een terras beschikbaar. Reserveren kan via een formulier op de website en bevestiging gebeurt altijd per mail. Als je geen reactie krijgt, kun je het beste contact opnemen. Reserveringen voor dezelfde dag moeten voor 14.00 uur worden gemaakt via het formulier, daarna alleen telefonisch. Er zijn ook vacatures beschikbaar voor medewerkers in de bediening en afwashulpen. Je kunt ook een dinercheque cadeau geven voor een gezellige avond bij De Cactus. Het is ook mogelijk om het restaurant af te huren voor bijzondere gelegenheden. Het restaurant bestaat al sinds 1997 en wordt nu gerund door de broers Jeroen en Barry de Groot. Ze staan bekend om hun aandacht voor de gasten en het heerlijke eten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

Wil je weten wat Bistro De Cactus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Cactus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Cactus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Cactus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bistro De Cactus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Cactus

Bezoekers bekeken ook