Orangerie De Pol

Orangerie De Pol is een Restaurant gelegen aan Hulleweg 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Orangerie De Pol in Doetinchem

Orangerie De Pol is een restaurant gelegen aan de rand van Doetinchem, in een bosrijk gebied genaamd De Pol. Het restaurant biedt een unieke beleving doordat binnen en buiten met elkaar verweven zijn. Het menu van de Orangerie is afgestemd op de seizoenen en wordt gecreëerd met producten van lokale leveranciers. Chef Mark Captein en gastvrouw Marjolein van der Ham hebben indruk gemaakt met hun culinaire creaties, wat resulteerde in positieve recensies van onder andere Gault & Millau en de Michelin Gids. Daarnaast zijn ze ook bekroond met verschillende titels, zoals Chef van het jaar 2021 en Gastvrouw van het jaar 2020. Het restaurant is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden en biedt mogelijkheden voor grote gezelschappen buiten de reguliere openingstijden. Er geldt een no-show beleid waarbij €50 per persoon in rekening wordt gebracht bij niet opdagen. Het restaurant is gesloten tijdens bepaalde vakantieperiodes.

Wil je weten wat Orangerie De Pol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orangerie De Pol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orangerie De Pol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orangerie De Pol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Orangerie De Pol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orangerie De Pol

Bezoekers bekeken ook