Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem

Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem is een Restaurant gelegen aan Walstraat 60 in Doetinchem.

Meer informatie over Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem in Doetinchem

Eetcafé 't Stads-Bastéon is een gezellig café in Doetinchem, gelegen in een groene omgeving maar toch in het centrum. Ze bieden koffie, borrels en betaalbare traditionele gerechten. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er ook een lunchmenu en 's avonds is er een uitgebreide wijn-, bier- en cocktailkaart. Ze organiseren ook maandelijks thema-avonden en onbeperkt eten, zoals spareribs. Een aanrader is om een van hun planken te proberen, waarop verschillende gerechten worden geserveerd om te delen. Kortom, Eetcafé 't Stads-Bastéon is meer dan alleen een eetcafé en nodigt iedereen uit om langs te komen en het zelf te ervaren.

Wil je weten wat Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eetcafé 't Stads-Basteon Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé ’t Stads-Basteon Doetinchem

Bezoekers bekeken ook