LEV Foodbar

LEV Foodbar is een Restaurant gelegen aan Waterstraat 28 in Doetinchem.

Meer informatie over LEV Foodbar in Doetinchem

LEV Foodbar is een restaurant dat liefde heeft voor mooie gerechten, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 15 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Ze serveren gerechten van tussengerecht grootte en bieden oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten. Het restaurant heeft een Bib Gourmand ontvangen van Michelin voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Overdag serveren ze goede koffie, lekkere taarten en de beste lunchgerechten. Daarnaast is er ook een gezellige bar voor een borrel met vrienden. Er is een sfeervolle binnentuin waar je kunt lunchen of dineren bij mooi weer. Op de eerste etage is er een ruimte voor lunch en diner, ook voor groepen. Het restaurant biedt ook vergadermogelijkheden. Ten slotte kun je het laatste nieuws lezen op hun website en je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat LEV Foodbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEV Foodbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEV Foodbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEV Foodbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar LEV Foodbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEV Foodbar

Bezoekers bekeken ook