Stadscafé Simons

Stadscafé Simons is een Restaurant gelegen aan Simonsplein 8 in Doetinchem.

Meer informatie over Stadscafé Simons in Doetinchem

Stadscafé Simons in Doetinchem heet iedereen van harte welkom. Ze zijn elke dag geopend, zowel het café zelf als de TO GO service. Je kunt hier terecht voor koffie tot en met diner, of zelfs een feest. De lunchkaart biedt een gevarieerd menu met heerlijke gerechten en verse sappen. Ook voor een drankje ben je hier aan het juiste adres, vraag gerust naar de drankenkaart. Daarnaast beschikt het café over een zaal die geschikt is voor feesten van alle soorten en maten. Ze bieden ook een wisselende weekspecial en populaire gerechten, zoals burgers en salades. Mensen hebben positieve ervaringen met het eten en de bediening. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Stadscafé Simons. De openingstijden zijn van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot 00.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 02.00 uur. De TO GO service is van maandag tot en met zondag geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Het café is gevestigd aan het Simonsplein 8 in Doetinchem.

Wil je weten wat Stadscafé Simons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadscafé Simons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadscafé Simons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadscafé Simons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Stadscafé Simons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadscafé Simons

Bezoekers bekeken ook