Vanouds

Vanouds is een Restaurant gelegen aan Grutstraat 43 in Doetinchem.

Meer informatie over Vanouds in Doetinchem

Vanouds is een restaurant in Doetinchem dat bekend staat om zijn regionale keuken en sfeervolle ambiance. Het personeel is vriendelijk en bekwaam, het eten is goed en lekker, en de omgeving is perfect. Gasten kunnen hier terecht voor lunch, borrel, diner, feesten, werken of zaken doen. Het menu biedt heerlijke gerechten met traditionele Achterhoekse elementen, bereid met verse ingrediënten en verfijnde producten. Het restaurant is gevestigd in een pand dat vroeger diende als woonwinkel en is nu opgedeeld in een bar en een restaurant. Er is ook een hidden bar, waar gasten een code voor moeten hebben om binnen te komen. Daarnaast biedt Vanouds ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Er is zelfs aan de kinderen gedacht, met een speciale Kidsplay-ruimte. Vanouds is betrokken bij de regio en steunt maatschappelijke en sociale doelen in Doetinchem en omstreken. Kortom, Vanouds is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar lekker eten, een gezellige sfeer en een regionale ervaring in Doetinchem.

Wil je weten wat Vanouds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vanouds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vanouds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vanouds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Vanouds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vanouds

Bezoekers bekeken ook