Shang King

Shang King is een Restaurant gelegen aan IJsselkade 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Shang King in Doetinchem

Shang King is een Chinees restaurant gevestigd aan de Ijsselkade in Doetinchem. Het traditionele pand is al sinds 1995 in handen van de huidige eigenaren Nikki en Xia. In 2017 is het restaurant gerenoveerd en biedt nu een eigentijdse ambiance met een breed scala aan Aziatische smaken. Naast dineren in het restaurant, biedt Shang King ook afhaal- en bezorgservices aan. Een avondje uit bij Shang King staat garant voor puur en intens genieten van hoogstaande kookkunsten en warme Aziatische gastvrijheid. De contactgegevens van Shang King zijn IJsselkade 1, 7001 AN Doetinchem en het telefoonnummer is 0314 335285. Het restaurant is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur, op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur en op dinsdag is het gesloten.

Wil je weten wat Shang King verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shang King of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shang King? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shang King het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Shang King reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shang King

Bezoekers bekeken ook