Dofixit

Dofixit is een IT-consultancy gelegen aan Robert Schumanplein 51 in Doetinchem.

Meer informatie over Dofixit in Doetinchem

Dofixit is een bedrijf dat MKB-bedrijven helpt met moderne ICT-oplossingen. Ze bieden systeembeheer, werkplekbeheer, netwerken, WiFi en Microsoft 365 aan. Daarnaast helpen ze bedrijven met het inrichten van een moderne werkplek en personaliseren van Office 365 en SharePoint sites. Ze bieden ook moderne Cloud 3CX-oplossingen voor telefonie via het internet, waardoor bedrijven geen telefooncentrale op locatie meer nodig hebben. Dofixit werkt voor verschillende organisaties, zoals Sport-ID, Appel & Ei, Zwembad Rozengaarde en Cockerits Dak en Wand. Ze streven naar ontzorging, veiligheid en kostenbesparing voor hun klanten en helpen ook met andere ICT-vragen, zoals het gebruik van Office 365 en websitehulp.

Wil je weten wat Dofixit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dofixit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dofixit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dofixit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Dofixit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dofixit

Bezoekers bekeken ook