Eetcafé de Holle Bus

Eetcafé de Holle Bus is een Eetcafé gelegen aan Rijksweg 131 in Gaanderen.

Avondje uiteten? Kom gezellig naar restaurant de holle Bus. De Holle bus Gaanderen schotelt jou de lekkerste gerechten voor. Bekijk de reviews en foto's van de holle bus om een indruk te krijgen. Een avondje de holle bus is gegarandeerd een leuke avond uit!

Meer informatie over Eetcafé de Holle Bus in Gaanderen

Reserveren is gewenst bij Eetcafé de Holle Bus in Gaanderen. Dit kan aan de deur, telefonisch of via hun website. Ze hebben verschillende bieren op tap en fles, informeer hiernaar bij de bediening. De openingstijden van het café zijn te bekijken op hun website. Ze zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's, dus kijk op hun website voor vacatures. Op de website zijn ook de menukaarten te bekijken. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via hun website, Facebook of Instagram. Daarnaast zoeken ze ook nog een weekend medewerker bediening. Afhalen van eten is ook mogelijk bij de Holle Bus. Het eetcafé heeft goede reviews en je kunt er ook een dinercheque gebruiken. De locatie is op Rijksweg 131 in Gaanderen en ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail. Het eetcafé is ook actief op sociale media en is te vinden op Maps.

Wil je weten wat Eetcafé de Holle Bus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Holle Bus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Holle Bus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Holle Bus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eetcafé de Holle Bus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Holle Bus

Bezoekers bekeken ook