Taverne 't Hoekje

Taverne 't Hoekje is een Eetcafé gelegen aan Boliestraat 43 in Doetinchem.

Meer informatie over Taverne 't Hoekje in Doetinchem

Dolf en Peronne zijn de nieuwe uitbaters van Taverne 'T Hoekje in het centrum van Doetinchem. De taverne heeft een lichte en frisse uitstraling en biedt een gevarieerde menukaart die de hele dag door besteld kan worden. Gasten kunnen genieten van het eten en drinken in de gezellige ruimtes binnen of op het terras, terwijl ze voorbijgangers kunnen bekijken. De openingstijden variëren per dag en er zijn diverse gerechten beschikbaar, zoals pannenkoeken, broodjes, specials en gebak. Daarnaast is er een ruime keuze aan warme en koude dranken, met of zonder alcohol. Taverne 'T Hoekje is ook een geschikte locatie om gezellig te borrelen met lekkere hapjes. Het terras en de binnenruimtes kunnen worden gehuurd voor borrels, vergaderingen of verjaardagsfeestjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen of langskomen op de Boliestraat 43 in Doetinchem.

Wil je weten wat Taverne 't Hoekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taverne 't Hoekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taverne 't Hoekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taverne 't Hoekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Taverne 't Hoekje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taverne ’t Hoekje

Bezoekers bekeken ook