Erik-Jan Bakker Allround-Slager

Erik-Jan Bakker Allround-Slager is een Slagerij gelegen aan in .

Meer informatie over Erik-Jan Bakker Allround-Slager in

Mijn naam is Erik-Jan Bakker en ik ben een ervaren allround slager. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de vleesindustrie, waarbij ik heb gewerkt in supermarkten, vleesverwerkende industrie, ambachtelijke slagerijen en horeca-groothandel. Onlangs ben ik begonnen met het geven van workshops over het bereiden en snijden van verschillende vleessoorten. Mijn specialiteit ligt in het invullen en klaarmaken van vleestoongbanken in supermarkten. Ik ben ook bekend met inkoop, prijscalculaties en voorraadbeheer. Daarnaast ben ik gediplomeerd chef-slager en heb ik ook diploma's in algemene ondernemersvaardigheden en sales. Ik heb 15 jaar gewerkt voor uitzendslager-organisaties en ben zelfs uitgeroepen tot Slager van het jaar 2014. Nu werk ik als ZZP-er en ik nodig u uit om kennis met mij te maken en een relatie op te bouwen. U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 06-28735754 of via e-mail op info@erikjanbakker.nl. Ik ben ook beschikbaar als tijdelijke kracht voor uw vleesafdeling en we kunnen alle mogelijkheden bespreken tijdens een afspraak.

Wil je weten wat Erik-Jan Bakker Allround-Slager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erik-Jan Bakker Allround-Slager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erik-Jan Bakker Allround-Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erik-Jan Bakker Allround-Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Erik-Jan Bakker Allround-Slager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erik-Jan Bakker Allround-Slager

Bezoekers bekeken ook