Slagerij A. Derksen

Slagerij A. Derksen is een Slagerij gelegen aan Keppelseweg 9 in Wehl.

Meer informatie over Slagerij A. Derksen in Wehl

Slagerij Derksen is een vol ambachtelijke slagerij die bekend staat om de goede kwaliteit en persoonlijke service. Ze kopen hun vrouwelijke runderen en varkens rechtstreeks bij de boer en hebben volledige controle over het vlees. Hierdoor kunnen ze een hoogwaardig kwalitatief product leveren. Recentelijk heeft Angelo Derksen, de eigenaar van de slagerij, meegedaan aan de grootste rookworstwedstrijd van Nederland en meteen gewonnen. Sindsdien is zijn zaak enorm druk geworden. Slagerij Derksen is gevestigd aan de Keppelseweg 9 in Wehl en bestaat al sinds 1988, maar er is al sinds 1898 een slagerij op die locatie. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van aanbiedingen en je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden die vermeld staan.

Wil je weten wat Slagerij A. Derksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij A. Derksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij A. Derksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij A. Derksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Slagerij A. Derksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij A. Derksen

Bezoekers bekeken ook