EYE WINGS

EYE WINGS is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzestraat 27 in Doetinchem.

Meer informatie over EYE WINGS in Doetinchem

Eyewings heeft verschillende innovatieve producten ontwikkeld op het gebied van metingen en inspecties. De AquaSurveyor is de opvolger van de BathyBoat en kan nauwkeurige metingen uitvoeren. Daarnaast is Eyewings bezig met het verkennen van 360° video's, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Het bedrijf richt zich ook op innovatie in de bathymetrie en heeft speciale apparatuur ontwikkeld voor het in beeld brengen van lange trajecten. Dankzij hun ontheffing mogen ze ook boven bebouwde kom en gebouwen vliegen. Eyewings helpt het Waterschap Noorderzijlvest met het detecteren van nesten en heeft een app ontwikkeld voor trekkermachinisten. Daarnaast voeren ze ook indoor vluchten uit met drones.

Wil je weten wat EYE WINGS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EYE WINGS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EYE WINGS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EYE WINGS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar EYE WINGS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EYE WINGS

Bezoekers bekeken ook