Danudat

Danudat is een Softwarebedrijf gelegen aan Bloemersstraat 40 in Doetinchem.

Meer informatie over Danudat in Doetinchem

Welkom op de website van Jos Schrauwen, een veelzijdige man met een aantal talenten die hij graag met jou wil delen. Jos is geboren in 1962 en werkt parttime in een vaste baan. In zijn vrije tijd biedt hij verschillende diensten aan, zoals het uitvoeren van softwareklusjes in onder andere Python, Typescript, PHP, C#, SQL, en het invallen als drummer. Daarnaast geeft hij ook slagwerk-workshops over positiviteit. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hem opnemen via zijn Facebookpagina of LinkedIn. Jos is gevestigd in Doetinchem en staat klaar om je van dienst te zijn.

Wil je weten wat Danudat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Danudat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Danudat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danudat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Danudat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Danudat

Bezoekers bekeken ook