WebAlly B.V.

WebAlly B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Edisonstraat 103 in Doetinchem.

Meer informatie over WebAlly B.V. in Doetinchem

WebAlly is een bedrijf dat websites toegankelijk maakt voor de zorg, overheid en e-commerce. Ze hebben kleine aanpassingen gemaakt aan de website van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem om deze toegankelijker te maken. Daarnaast hebben ze Mede In Zutphen geholpen om sociale projecten en hun wensenlijsten zichtbaarder te maken, zodat geïnteresseerde bedrijven, vrijwilligers of financiers gemakkelijk kunnen ondersteunen. Voor e-commerce hebben ze een multivendor platform ontwikkeld op basis van Node.js, genaamd OmniShop. Dit platform biedt een centrale API voor het beheren en aanbieden van producten op verschillende verkoopkanalen. WebAlly biedt ook de mogelijkheid om je eigen website toegankelijk te maken volgens de WCAG 2.1 AA richtlijnen. Als je geïnteresseerd bent, kun je een vrijblijvende belafspraak maken om meer informatie te krijgen over hun werkwijze en eventuele vragen te stellen.

Wil je weten wat WebAlly B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WebAlly B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WebAlly B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WebAlly B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar WebAlly B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WebAlly B.V.

Bezoekers bekeken ook