Erik van de Burgwal

Erik van de Burgwal is een Softwarebedrijf gelegen aan Snoekbaars 10 in Doetinchem.

Meer informatie over Erik van de Burgwal in Doetinchem

Als zelfstandig softwareontwikkelaar is Erik van de Burgwal betrokken bij diverse projecten, waarvan veel gerelateerd zijn aan de melkveehouderij. Hij hecht veel waarde aan het blijven vernieuwen op technologisch gebied en staat open voor ontwikkelingen uit andere sectoren. Door zijn achtergrond in de melkveehouderij en interesse in techniek, is het grensvlak tussen deze twee gebieden voor hem een interessant speelveld waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Erik heeft een bachelor in Animal Husbandry en heeft zich tijdens zijn afstudeeronderzoek verdiept in beeldherkenningstechnieken en de toepassing daarvan in de landbouw. Hij heeft ook ervaring opgedaan bij Fusion Electronics B.V., waar hij kennis heeft gemaakt met de ontwikkeling en productie van automatiseringsoplossingen voor de Fullwood Packo Groep. Daarna heeft hij een master in agricultural and bioresource engineering behaald, waarbij hij onder andere heeft gewerkt aan het ontwerp van een radiografisch bestuurbare helikopter en het ontwikkelen van embedded software en aansturingssoftware. Hij heeft ook ervaring opgedaan in applicatieontwikkeling bij de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en bij Noldus, waar hij algoritmes heeft ontwikkeld voor het herkennen van wijzigingen in camera- of objectposities. Verder heeft Erik gewerkt als Product Manager bij UNIFORM-Agri, Software Engineer bij CAG Dairy Farms, Software Engineer & Consultant bij Dairy Data Warehouse, en als architect bij Bovicom. Hij heeft ook zijn eigen software ontwikkeld voor Herinneringsmoment,.

Wil je weten wat Erik van de Burgwal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erik van de Burgwal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erik van de Burgwal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erik van de Burgwal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Erik van de Burgwal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erik van de Burgwal

Bezoekers bekeken ook