Infrasoft B.V.

Infrasoft B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Doetinchemseweg 59 in Doetinchem.

Meer informatie over Infrasoft B.V. in Doetinchem

In dit artikel wordt beschreven hoe Infrasoft doeltreffende en makkelijk te gebruiken apps en software ontwikkelt voor de infra sector. Een van de apps die ze aanbieden is de Toezichthouders app, die alle tools bevat die een toezichthouder binnen de infra sector nodig heeft. Met deze app kan de toezichthouder zijn bouwdagboek bijhouden, PVO's opmaken en bouwvergaderingen notuleren. Betrokken partijen zoals de aannemer kunnen digitaal documenten ondertekenen en zijn altijd op de hoogte van nieuwe toevoegingen aan het project. Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om bouwverslagen op te maken, gegevens te delen, documenten centraal op te slaan en foto's te bewerken. De Toezichthouders app heeft verschillende voordelen, zoals het gemak van digitaal werken en het vermijden van onnodige administratie. Infrasoft hanteert transparante tarieven en biedt ook maatwerk aan om de software aan te passen aan de wensen van de klant.

Wil je weten wat Infrasoft B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infrasoft B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infrasoft B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infrasoft B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Infrasoft B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infrasoft B.V.

Bezoekers bekeken ook