Covadis B.V.

Covadis B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Expeditieweg 6A in Doetinchem.

Meer informatie over Covadis B.V. in Doetinchem

Bereik je doelen met betrouwbare en kwalitatieve software. Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software, bestaande software moderniseren of software doorontwikkelen, Covadis heeft de beste developers voor jouw vraagstuk. Ze ontwikkelen maatwerk software die naadloos aansluit op bedrijfsprocessen, moderniseren verouderde software en helpen om concurrentie voor te blijven door bestaande software door te ontwikkelen. Covadis werkt voor verschillende klanten, waaronder Bolletje. Ze hebben een team van specialisten dat samenwerkt met klanten om slimme oplossingen te ontwikkelen. Ze werken volgens een werkwijze van inventarisatie, functioneel ontwerp, projectstart en een aanpak die aansluit bij het project en de wensen van de klant. Covadis heeft een schaalbaar en zelfsturend team van developers en biedt flexibele samenwerkingsopties. Ze hebben ervaring in verschillende cases, zoals het bieden van kennis en capaciteit aan Van Raam, het efficiënter maken van facturatiesoftware voor NieuweStroom, en het ontwikkelen van een klant- en bestelapplicatie voor Venster Techniek. Covadis is een betrouwbare partner die graag meedenkt en impact wil maken met hun softwareoplossingen.

Wil je weten wat Covadis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Covadis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Covadis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Covadis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Covadis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Covadis B.V.

Bezoekers bekeken ook