SOLVINQ B.V.

SOLVINQ B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Bijlsmalaan 8 in Doetinchem.

Meer informatie over SOLVINQ B.V. in Doetinchem

SOLVIN is een bedrijf dat innovatieve softwareoplossingen biedt voor bedrijven in de (pallet)stellingenbranche. Ze combineren hun kennis van 'Racking & Shelving' met het bouwen van veilige web based applicaties. Hun oplossingen voldoen aan de nieuwste Europese ontwerpnormen en -richtlijnen. SOLVIN biedt verschillende diensten aan, waaronder de Eindige Elementen Solver waarmee zowel geometrische als fysische niet-lineaire problemen kunnen worden opgelost. Ze hebben een modulaire software architectuur die toegankelijk is via een beveiligde verbinding op basis van de Microsoft Azure architectuur. Daarnaast bieden ze consultancy aan om de meest optimale oplossingen te vinden of te ontwikkelen voor bedrijven. Veiligheid is ook een belangrijk aspect voor SOLVIN, zowel hun applicaties als infrastructuur voldoen aan strenge eisen op het gebied van performance, veiligheid en nauwkeurigheid. Het bedrijf heeft verschillende contactpersonen, waaronder Jan Willem Frederiks, Marc Tangelder, Jeroen Hermsen en Fabian Tuender.

Wil je weten wat SOLVINQ B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SOLVINQ B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SOLVINQ B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SOLVINQ B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar SOLVINQ B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SOLVINQ B.V.

Bezoekers bekeken ook