Falson Schilderwerken

Falson Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Airbornestraat 122 in Doetinchem.

Meer informatie over Falson Schilderwerken in Doetinchem

Léandre Falson is een schilder en behanger die in 2015 vanuit Frankrijk naar Nederland is verhuisd. Hij heeft jarenlang in loondienst gewerkt, maar werkt nu als zelfstandige in de Achterhoek en regio Arnhem. Zijn bedrijf, Falson Schilderwerken, is gevestigd in Doetinchem. Hij biedt verschillende diensten aan, zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en behangen. Voor binnenschilderwerk doet hij onder andere sauzen van muren en plafonds, onderhoud en lakken, en spuitwerk. Voor buitenschilderwerk werkt hij aan hekwerk, deuren en kozijnen, houtrot en de buitengevel. Daarnaast doet hij ook behangen, met verschillende soorten behang zoals renovliesbehang, glasvezelbehang, papierbehang en fotobehang. Als je contact wilt opnemen met Léandre Falson, kun je vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Zijn contactgegevens zijn te vinden op zijn website.

Wil je weten wat Falson Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Falson Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Falson Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Falson Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Falson Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Falson Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook