Lenferink Vastgoedonderhoud

Lenferink Vastgoedonderhoud is een Schilder gelegen aan Raphaelstraat 1D in Wehl.

Meer informatie over Lenferink Vastgoedonderhoud in Wehl

Wij zijn Lenferink, een vastgoedonderhoudsbedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. We onderhouden, verduurzamen en verbeteren vastgoed van woningcorporaties en andere beheerders. Ons ThuisTeam zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed worden begeleid en biedt bewoners een luisterend oor, eerlijke antwoorden en goede oplossingen. We hebben recent een succesvolle themadag gehad waarop we trots waren op de unieke cultuur en het teamgevoel binnen ons bedrijf. Ook hebben we een complexe renovatie in Arnhem afgerond waarbij we een tevredenheidsscore van 7,6 hebben behaald. Daarnaast hebben we een collega in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig jubileum bij ons bedrijf. We werken samen met verschillende partijen om resultaatgerichte samenwerkingen aan te gaan en zo het onderhoud van vastgoed voor langere tijd te verzorgen. Bij Lenferink streven we naar toekomstbestendige gebouwen om in te wonen, leren, werken en recreëren en zijn we innovatief in de energietransitie met ruim 7500 verduurzaamde huizen.

Wil je weten wat Lenferink Vastgoedonderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lenferink Vastgoedonderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lenferink Vastgoedonderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lenferink Vastgoedonderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Lenferink Vastgoedonderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lenferink Vastgoedonderhoud

Bezoekers bekeken ook