fun time sushi en ramen

fun time sushi en ramen is een Sushirestaurant gelegen aan Terborgseweg 18b in Doetinchem.

Meer informatie over fun time sushi en ramen in Doetinchem

Funtime Sushi & Ramen is een restaurant in Doetinchem waar je kunt genieten van de beste verse Sushi, bereid door ervaren Sushi chef-koks. Om te genieten van de heerlijke sushi in het restaurant is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken, zodat er een tafel voor je gereserveerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen en deze op een gewenst tijdstip op te halen. De openingstijden van het restaurant zijn van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van maandag waarop het restaurant gesloten is. Op feestdagen is het restaurant geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Je kunt Funtime Sushi & Ramen ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat fun time sushi en ramen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fun time sushi en ramen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fun time sushi en ramen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fun time sushi en ramen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar fun time sushi en ramen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fun time sushi en ramen

Bezoekers bekeken ook