Nori Sushi en Sashimi

Nori Sushi en Sashimi is een Sushirestaurant gelegen aan Grutstraat 34 in Doetinchem.

Meer informatie over Nori Sushi en Sashimi in Doetinchem

NORI Sushi opende in 2012 haar deuren in het centrum van Doetinchem en is inmiddels een bekend begrip in de regio. Vijf dagen per week verwelkomen ze vaste en nieuwe klanten. NORI staat bekend om haar kraakverse sushi gemaakt van de beste ingrediënten en verrassende combinaties. Je kunt gemakkelijk online bestellen om af te halen of te laten bezorgen, en met de actiecode NORISUSHI10 krijg je altijd 10% korting. Er is ook nieuws: ze zijn op zoek naar nieuwe teamleden, binnenkort introduceren ze de Rice Roll Crunchy Tataki en ze hebben een nieuwe special, de Gamba Tempura. Voor meer informatie en het proeven van de sfeer kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Nori Sushi en Sashimi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nori Sushi en Sashimi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nori Sushi en Sashimi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nori Sushi en Sashimi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Nori Sushi en Sashimi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nori Sushi en Sashimi

Bezoekers bekeken ook