Garage Bulten V.O.F.

Garage Bulten V.O.F. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Zaagmolenpad 85 in Doetinchem.

Meer informatie over Garage Bulten V.O.F. in Doetinchem

Garage Bulten, gevestigd aan het Zaagmolenpad in Doetinchem, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het repareren, onderhouden en verkopen van auto's van alle merken. Ze bieden deze diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Het is mogelijk om 2 maanden voor de apk-vervaldatum een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of apk-keuring. Het is belangrijk om op tijd de auto te laten keuren, aangezien de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is. Vanaf 1 juli 2022 zal er een nieuwe verplichte uitlaatgasmeting (deeltjestelling) zijn voor dieselauto's die zijn uitgerust met een roetfilter. Garage Bulten beschikt al over de benodigde apparatuur om deze meting uit te voeren. De kosten voor een apk-keuring met deeltjestelling zullen echter wel worden verhoogd. Als het roetfilter van een oudere dieselauto is verwijderd, moet dit worden gemeld bij de RDW en dit kan gevolgen hebben voor de wegenbelasting. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met Garage Bulten via telefoonnummer 0314-324291.

Wil je weten wat Garage Bulten V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Bulten V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Bulten V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Bulten V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Garage Bulten V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Bulten V.O.F.

Bezoekers bekeken ook