geWOONhout

geWOONhout is een Bouwer van modulaire woningen gelegen aan Kryptonstraat 8 in Wehl.

Meer informatie over geWOONhout in Wehl

geWOONhout is een bedrijf dat kant-en-klare houten woningmodules levert voor duurzame grondgebonden en gestapelde woningen. Deze modules worden compleet geleverd met installaties, keuken, toilet en badkamer en hoeven alleen nog maar op de bouwplaats gemonteerd te worden. De modules bieden voldoende variatiemogelijkheden, van een 2 of 3 laags woning met een plat dak tot een 2 of 3 laags woning met kap. De modules zijn van Nederlands fabricaat, circulair en betaalbaar. geWOONhout heeft als missie om volledig CO2-neutraal te zijn en werkt aan een groenere bebouwde omgeving. Ze maken gebruik van duurzame materialen en werken efficiënt en gestandaardiseerd. Het bedrijf heeft onlangs een fabriek geopend in Wehl en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat geWOONhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van geWOONhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij geWOONhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je geWOONhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar geWOONhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. geWOONhout

Bezoekers bekeken ook