Oosthuis prefab woningen

Oosthuis prefab woningen is een Bouwer van modulaire woningen gelegen aan Innovatieweg 19 in Doetinchem.

Meer informatie over Oosthuis prefab woningen in Doetinchem

Oosthuis is een bedrijf in Doetinchem dat prefab woningen bouwt en plaatst voor verschillende doeleinden, zoals recreatie, mantelzorg, thuiskantoor of permanente bewoning. Hun prefab woningen worden op maat gemaakt door een ervaren bouwteam en hebben dezelfde levensduur als traditioneel gebouwde huizen. Het team van 18 vakmensen werkt in een moderne bouwhal aan verschillende projecten, waarbij ze samen met de klant het ontwerp van zowel het exterieur als het interieur bepalen. Een prefab woning van Oosthuis is een investering in waardevast vastgoed van hoge kwaliteit. Ze bouwen de complete woning inclusief keuken, badkamer en interieur in hun bouwhal en plaatsen deze vervolgens in zijn geheel op locatie. Voor meer informatie en om contact op te nemen, kan men terecht op de website van Oosthuis.

Wil je weten wat Oosthuis prefab woningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oosthuis prefab woningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oosthuis prefab woningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosthuis prefab woningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Oosthuis prefab woningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oosthuis prefab woningen

Bezoekers bekeken ook