Hofkerk Doetinchem

Hofkerk Doetinchem is een Protestantse kerk gelegen aan Hofstraat 34 in Doetinchem.

Meer informatie over Hofkerk Doetinchem in Doetinchem

De Hofkerk in Doetinchem is een Wijkgemeente van de Protestantse gemeente Doetinchem op Gereformeerde grondslag. Elke zondag en op Christelijke feestdagen worden er diensten gehouden. Op zondagen zijn er diensten om 10:00 uur en 17:00 uur. Voor de kerktijden op feestdagen kunt u terecht op kerkdienstgemist.nl. Als u een dienst wilt bijwonen, bent u van harte welkom. Via de link naar kerkdienstgemist.nl kunt u de dienst live meeluisteren of later terugkijken. De contactgegevens van de Hofkerk zijn als volgt: Hofstraat 34, 7001 CD Doetinchem. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Scriba, Dhr. B. Bloemendal, via 06 4307 9870 of scribahofkerk@outlook.com. De Koster, Dhr. J. Wiltink, is bereikbaar via 06 1514 2327 of info@jwinterieuridee.nl.

Wil je weten wat Hofkerk Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofkerk Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofkerk Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofkerk Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Hofkerk Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofkerk Doetinchem

Bezoekers bekeken ook