Sint Catharinakerk

Sint Catharinakerk is een Protestantse kerk gelegen aan Simonsplein 25 in Doetinchem.

Meer informatie over Sint Catharinakerk in Doetinchem

De Protestantse Gemeente Doetinchem is een gemeente met vijf vierplekken waar mensen welkom zijn om de kerk te ontdekken en deel te nemen aan de diensten. Er worden verschillende kerkdiensten gehouden op 26 en 29 oktober en op 4 en 5 november, waarbij er ook gedacht wordt aan overledenen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Givt-app als aanvullende manier om te geven tijdens de collecte. Verder zijn er diverse actuele berichten te vinden, zoals een Taizéviering, een oecumenische viering en een poëzieworkshop. De gemeente bestaat uit vijf vierplekken met elk hun eigen sfeer, waar mensen tot rust kunnen komen en ruimte is voor vragen en verhalen. Er zijn vier predikanten actief, waaronder ds. Helma van Loon, ds. Henk Makkinga, ds. Wijke Greydanus en ds. Ina Veldhuizen. Er is ook een vacante positie. Het eindrapport van het gemeentebreed beraad belicht hoe de gemeente over tien jaar wil zijn, met als kernwoorden geloven, gemeenschap en handelen. Er wordt gestreefd naar een geloofsgemeenschap waarin deze elementen in gelijkwaardigheid worden vormgegeven. Het adres van het kerkelijk bureau is De Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem, en er is een agenda beschikbaar met komende activiteiten.

Wil je weten wat Sint Catharinakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Catharinakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Catharinakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Catharinakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Sint Catharinakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Catharinakerk

Bezoekers bekeken ook