Icolour nail salon

Icolour nail salon is een Nagelstudio gelegen aan Korte Heezenstraat 14 in Doetinchem.

Meer informatie over Icolour nail salon in Doetinchem

Bij IColour Nail Salon kun je terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je ervoor kiezen om je natuurlijke nagels te laten behandelen met gellak of BIAB, waardoor ze er wekenlang mooi en sterker uitzien. Daarnaast bieden ze ook manicure en pedicure aan, zodat je handen en voeten er weer fris en verzorgd uitzien. Als je liever sterke, mooie en lange nagels wilt, kun je bij hen ook kunstnagels laten zetten. IColour Nail Salon heeft twee vestigingen, één in Doetinchem en één in Malden. De openingstijden zijn verschillend per vestiging, dus het is handig om daar rekening mee te houden. In Doetinchem zijn ze geopend van dinsdag tot en met zaterdag, terwijl ze in Malden alleen op maandag tot en met vrijdag open zijn. Op woensdag en zondag zijn beide vestigingen gesloten.

Wil je weten wat Icolour nail salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Icolour nail salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Icolour nail salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Icolour nail salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Icolour nail salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Icolour nail salon

Bezoekers bekeken ook