Pedicure & massage Kanlaya

Pedicure & massage Kanlaya is een Nagelstudio gelegen aan Rijksweg 99 in Gaanderen.

Meer informatie over Pedicure & massage Kanlaya in Gaanderen

Bij Kanlaya kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ze bieden pedicurebehandelingen aan voor oudere voeten, verwaarloosde voeten, schimmelnagels, ingegroeide nagels, eelt, likdoorns, kloven en geven advies. Daarnaast kun je bij Kanlaya ook genieten van een schoudermassage of een volledige lichaamsmassage. Extra diensten die ze aanbieden zijn gezichtsverzorging, waarbij ze het gezicht ontharen, de wenkbrauwen in vorm epileren met een speciaal mes, een lichte gezichtsscrub geven voor een zachte huid, een komkommermasker aanbrengen en dagcrème aanbrengen. Kanlaya is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67994504.

Wil je weten wat Pedicure & massage Kanlaya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure & massage Kanlaya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure & massage Kanlaya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure & massage Kanlaya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pedicure & massage Kanlaya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure & massage Kanlaya

Bezoekers bekeken ook