Jade Beauty and Nails

Jade Beauty and Nails is een Nagelstudio gelegen aan Bezelhorstweg 41 in Doetinchem.

Meer informatie over Jade Beauty and Nails in Doetinchem

Iedereen wil mooie, verzorgde nagels hebben en ik ben ervan overtuigd dat ik daarbij kan helpen. Mijn naam is Natascha Plomp en ik ben een allround nagelstyliste en pedicure. Ik ben begonnen met de opleiding voor nagelstyliste in 2013 en heb ervoor gezorgd dat ik een opleiding vond waar ik alles in de praktijk kon leren. Ik heb geleerd hoe ik kunstnagels kan maken en hoe ik mooie nagels kan maken, zelfs als iemand zwakke nagels heeft of een nagelziekte heeft. Ik heb ook de opleiding tot pedicure gevolgd, zodat ik ook pijnklachten kan behandelen, zoals likdoorns, kloven en ingegroeide nagels. Bij Jade Beauty and Nails ben je van harte welkom en de studio is aan huis, dus je kunt ontspannen en genieten van de behandeling.

Wil je weten wat Jade Beauty and Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jade Beauty and Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jade Beauty and Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jade Beauty and Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Jade Beauty and Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jade Beauty and Nails

Bezoekers bekeken ook