Pedicure Monique Eliesen

Pedicure Monique Eliesen is een Nagelstudio gelegen aan Kapperskolkweg 81 in Doetinchem.

Meer informatie over Pedicure Monique Eliesen in Doetinchem

Monique Eliesen is een gediplomeerd medisch pedicure met een pedicurepraktijk in Doetinchem. Ze biedt verschillende diensten aan, zoals voetverzorging, behandeling van voetklachten en specialistische technieken zoals nagelbeugels en nagelregulatie. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het verzorgen van diabetische en reumatische voeten, en biedt ze ook voetmassages en French pedicures aan. Monique is lid van ProVoet, wat staat voor gekwalificeerde scholing, vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit. Voor een afspraak kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Pedicure Monique Eliesen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Monique Eliesen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Monique Eliesen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Monique Eliesen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pedicure Monique Eliesen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Monique Eliesen

Bezoekers bekeken ook