Karin Peters Medisch Pedicure

Karin Peters Medisch Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Acacialaan 131 in Doetinchem.

Meer informatie over Karin Peters Medisch Pedicure in Doetinchem

Helaas is de pedicurepraktijk Voetverzorging · Medisch pedicure Karin Peters momenteel volgeboekt en kunnen ze geen nieuwe klanten aannemen. Karin Dissel - Peters is de eigenaresse van de praktijk en heeft veel ervaring als verkoopster. Ze heeft de opleiding tot basis pedicure gevolgd en is daarna verder gaan studeren voor medisch pedicure. Ze is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en werkt volgens de Richtlijnen van Code van de Voetverzorger. Haar passie is het verzorgen van goede voeten en ze adviseert regelmatige voetverzorging. In september 2017 is haar praktijk verhuisd naar een nieuwe locatie, die goed toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid en een comfortabele wachtruimte.

Wil je weten wat Karin Peters Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karin Peters Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karin Peters Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karin Peters Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Karin Peters Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karin Peters Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook