Nagels Doetinchem

Nagels Doetinchem is een Nagelstudio gelegen aan Slotlaan 27 in Doetinchem.

Meer informatie over Nagels Doetinchem in Doetinchem

Welkom bij Nagels Doetinchem, waar je al 15 jaar lang terecht kunt voor de beste nagelbehandelingen in Doetinchem en omgeving. Janine, de eigenaar, werkt met passie, aandacht en liefde voor het vak en gebruikt alleen CND producten die de nagels niet beschadigen. Ze geeft jouw nagels net dat beetje extra verzorging wat ze nodig hebben. Bij Nagels Doetinchem nemen ze de tijd voor je, zodat het een ontspannen en rustig moment van de dag wordt. Op dit moment zit de planning vol met bestaande klanten, dus het is helaas niet mogelijk om online een afspraak te maken. Maar wie weet zien we elkaar in de toekomst. Nagels Doetinchem biedt verschillende behandelingen aan, zoals CND Shellac, CND Plexigel, nagels lakken, handreflex, paraffinebehandeling en handmassage. Voor meer informatie kun je terecht op de website. Bij vragen kun je contact opnemen met Janine via de gegevens op de website.

Wil je weten wat Nagels Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagels Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagels Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagels Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Nagels Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagels Doetinchem

Bezoekers bekeken ook