Jeroen Platvoet Personal Training

Jeroen Platvoet Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Zonnebloemstraat 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Jeroen Platvoet Personal Training in Doetinchem

Trainen onder persoonlijke en deskundige begeleiding is mogelijk bij Jeroen Platvoet, een ervaren personal trainer. Hij biedt zowel individuele trainingen als trainingen in kleine groepen aan. Daarnaast is er ook aandacht voor voeding, waarbij persoonlijk aangepaste voeding wordt aangeboden door voedingsdeskundige Esther Platvoet. Jeroen heeft al ruim 15 jaar ervaring in het trainen van mensen met verschillende doelen, zoals gewichtsvermindering, fysieke uitdagingen en herstel na een burn-out. Hij zorgt ervoor dat elke training anders is en past bij het niveau van de klant. Klanten zijn positief over de resultaten die ze behalen onder Jeroen's begeleiding, zoals gewichtsverlaging, meer spierkracht en meer energie. Er zijn ook verschillende reviews van tevreden klanten die hun ervaringen delen. Kortom, Jeroen Platvoet biedt persoonlijke en effectieve trainingen aan om mensen te helpen fit te worden en te blijven.

Wil je weten wat Jeroen Platvoet Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeroen Platvoet Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeroen Platvoet Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeroen Platvoet Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Jeroen Platvoet Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeroen Platvoet Personal Training

Bezoekers bekeken ook