Personal Switch Doetinchem

Personal Switch Doetinchem is een Personal trainer gelegen aan Spinbaan 7 in Doetinchem.

Meer informatie over Personal Switch Doetinchem in Doetinchem

Personal Switch Lifestyle Studio's biedt groeiprogramma's aan voor bevlogen mensen die zichzelf willen ontwikkelen en een gezonde levensstijl willen hebben. Hun coaching is gericht op het aanreiken van oplossingen om fitter en energieker te worden en vetverbranding te stimuleren. De coaches begrijpen waar jouw uitdagingen liggen en helpen je bij het maken van switches in je leven die plezier, structuur en resultaat opleveren. Personal Switch is gespecialiseerd in trainingsefficiëntie en maakt gebruik van de bodytec EMS en sportvasten trainingsmethodes. Ze bieden personal coaching aan op basis van jouw ambities en vragen. Personal Switch is een sportconcept in de preventieve gezondheidszorg en richt zich op een specifieke doelgroep met speciale wensen.

Wil je weten wat Personal Switch Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Switch Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Switch Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Switch Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Personal Switch Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Switch Doetinchem

Bezoekers bekeken ook