PT Collective

PT Collective is een Personal trainer gelegen aan Varsseveldseweg 182 in Doetinchem.

Meer informatie over PT Collective in Doetinchem

PT Collective is een samenwerkingsverband van individueel werkende personal trainers. Ze bundelen hun krachten door kennis en inzichten te delen, om de klant de beste begeleiding te kunnen bieden. Binnen PT Collective werken ze als onafhankelijke personal trainers, maar maken ze ook gebruik van elkaars specialismen en ervaringen. Marije Dokter is een van de trainers binnen PT Collective, met een liefde voor buitensport en een passie voor bewegen, voeding en een gezonde leefstijl. PT Collective hecht veel waarde aan een goede klik tussen de trainer en de klant en als dat niet het geval is, verwijzen ze de klant door naar een andere trainer binnen PT Collective. Ze zijn gevestigd in Doetinchem en bieden ook personal training op locatie. Klanten kunnen contact opnemen via de individuele contactgegevens van de trainers of via assistent Mai.

Wil je weten wat PT Collective verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PT Collective of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PT Collective? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PT Collective het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar PT Collective reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PT Collective

Bezoekers bekeken ook