Niels.personaltrainer

Niels.personaltrainer is een Personal trainer gelegen aan in .

Meer informatie over Niels.personaltrainer in

Niels is een ervaren personal trainer in Doetinchem die individuele en groepssporten aanbiedt om jou te helpen een verbeterde versie van jezelf te worden. Je kunt een gratis proefles plannen om kennis te maken. Niels biedt ook personal training aan voor mensen die extra motivatie nodig hebben om hun doelen te bereiken. Daarnaast is er online coaching beschikbaar. In de groepstrainingen wordt er tot het uiterste getraind, zodat de training altijd uitdagend blijft en je snel vooruitgang zult zien in je spieropbouw. Er is ook een small group training waarbij je werkt aan kracht, conditie en coördinatie. Deze trainingen hebben beperkte plekken voor persoonlijke aandacht. Daarnaast is er een kickbokstraining waarin je de basistechnieken en combinaties leert. Niels traint bij voorkeur buiten, omdat onderzoek heeft aangetoond dat buiten trainen stress vermindert en de bloeddruk verlaagt. Als het weer slecht is, wordt er natuurlijk binnen getraind. Niels benadrukt dat een gezonde levensstijl ook ruimte biedt voor genieten en dat balans belangrijk is. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of wilt boksen, er is voor iedereen een geschikte trainingsvorm. Beweging draagt bij aan een gezondere levensstijl en door consistent te trainen helpen Niels jou om het beste resultaat te behalen. Als je direct wilt beginnen, kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Niels.personaltrainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niels.personaltrainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niels.personaltrainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niels.personaltrainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Niels.personaltrainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niels.personaltrainer

Bezoekers bekeken ook