Kapsalon Heebing

Kapsalon Heebing is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 3 in Wehl.

Meer informatie over Kapsalon Heebing in Wehl

Kapsalon Heebing is de meest complete familiekapsalon in de regio. Ze knippen dames, heren en kinderen en hun kapsalon is stijlvol en ruim opgezet. Bij Kapsalon Heebing werken professionals die ervoor zorgen dat je je helemaal kunt ontspannen tijdens je bezoek. Ze gebruiken haarproducten van het Nederlandse merk Artistique voor styling en kleurbehandelingen, en voor mannen werken ze met het Rotterdamse merk Reuzel. De contactgegevens van de kapsalon zijn Stationsstraat 3a in Wehl, telefoonnummer 06-13398621 en 0314-684030, en het e-mailadres is info@kapsalonheebing.nl. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:00, op woensdag van 08:30 tot 18:00, op vrijdag van 08:30 tot 19:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. De kapsalon is gesloten op maandag en zondag.

Wil je weten wat Kapsalon Heebing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Heebing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Heebing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Heebing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kapsalon Heebing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Heebing

Bezoekers bekeken ook