Kerkelijk centrum De Wingerd

Kerkelijk centrum De Wingerd is een Kerk gelegen aan De Bongerd 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Kerkelijk centrum De Wingerd in Doetinchem

De Protestantse Gemeente Doetinchem is een geloofsgemeenschap met vier verschillende vierplekken. Kerkelijk Centrum de Wingerd is een open gemeenschap waarin iedereen welkom is en waar gemeenteleden elkaar versterken en bemoedigen in het Christen-zijn. Ze streven naar geloofsverdieping en willen dit ook uitdragen naar de samenleving. Daarnaast willen ze aansluiting vinden bij groepen die ze dreigen te verliezen en inspiratie opdoen in oecumenisch verband en met andere vierplekken. In de kerkdiensten wordt altijd een kinderlied gezongen voordat de kinderen naar de kindernevendienst gaan. Het Kerkelijk Bureau is bereikbaar op het adres De Bongerd 4, Doetinchem. Ze hebben ook een agenda met komende activiteiten en je kunt contact met hen opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Kerkelijk centrum De Wingerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk centrum De Wingerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk centrum De Wingerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk centrum De Wingerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kerkelijk centrum De Wingerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk centrum De Wingerd

Bezoekers bekeken ook