Slangenburgse kerk

Slangenburgse kerk is een Kerk gelegen aan IJzevoordseweg 35 in Doetinchem.

Meer informatie over Slangenburgse kerk in Doetinchem

De Protestantse Gemeente Doetinchem heeft vier verschillende locaties waar activiteiten plaatsvinden. Helaas is er op dit moment geen specifieke informatie beschikbaar, maar je kunt contact opnemen met het Kerkelijk Bureau voor meer informatie. Het bureau is gevestigd op De Bongerd 4 in Doetinchem en is telefonisch bereikbaar op (0314) 39 06 60 of via kerkelijkbureau@pgdoetinchem.nl. Daarnaast kun je op de website de agenda raadplegen voor een overzicht van komende activiteiten. Voor veelgestelde vragen en contactinformatie kun je terecht op de FAQ en Contact pagina's. De website is gemaakt door Leo ten Have creatieve communicatie.

Wil je weten wat Slangenburgse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slangenburgse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slangenburgse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slangenburgse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Slangenburgse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slangenburgse kerk

Bezoekers bekeken ook