Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK)

Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) is een Kerk gelegen aan Eikenlaan 10 in Doetinchem.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) in Doetinchem

De CGK Doetinchem is een kerk met ongeveer 250 leden, gevestigd in de Goede Herderkerk. Ze maken deel uit van het landelijk kerkverband van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Naast de reguliere diensten op zondagochtend en -middag, organiseren ze ook diverse activiteiten gedurende het jaar, zoals jeugdactiviteiten en maaltijden voor alleenstaanden en senioren. Tijdens de diensten wordt er gelezen uit de Bijbel en gezongen, waarbij het muziekteam of het orgel de liederen begeleidt en de teksten geprojecteerd worden op een beamer. De kerk heeft ook de interesse van online casinospelers aangetrokken, wat de rol van de kerk als integratieve en progressieve ruimte benadrukt.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Goede Herderkerk (CGK)

Bezoekers bekeken ook