Klassiek Kantoor

Klassiek Kantoor is een Woonwinkel gelegen aan Havenstraat 108 in Doetinchem.

Meer informatie over Klassiek Kantoor in Doetinchem

Bij Klassiek Kantoor kunt u terecht voor klassiek meubilair voor uw kantoor of woning. Ze hebben een 1.500 m2 showroom in Doetinchem waar u de meubels kunt bekijken, maar u kunt ook online bestellen. Klassiek Kantoor is de grootste speciaalzaak in klassieke kantoormeubelen en -accessoires in Nederland, België en Duitsland. Het team van Klassiek Kantoor heeft een modulair systeem ontwikkeld dat gebaseerd is op de traditie van 19e-eeuwse meubelmakers. Ze kunnen uw ideeën omzetten in sfeervolle werkelijkheid. Als u een huiskamersfeer wilt creëren, bent u bij Klassiek Kantoor aan het juiste adres. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen en acties. Kortom, Klassiek Kantoor biedt een ruime keuze aan klassiek meubilair en geeft uitstekend advies.

Wil je weten wat Klassiek Kantoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klassiek Kantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klassiek Kantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klassiek Kantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Klassiek Kantoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klassiek Kantoor

Bezoekers bekeken ook