La Cubanita Doetinchem

La Cubanita Doetinchem is een Tapas restaurant gelegen aan Grutstraat 42 in Doetinchem.

Meer informatie over La Cubanita Doetinchem in Doetinchem

Bij La Cubanita in Doetinchem kun je onbeperkt tapas eten. Het restaurant is gevestigd aan de Grutstraat 42 en is telefonisch bereikbaar vanaf 13.00 uur. Je kunt ook online reserveren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur, met uitzondering van vrijdag en zaterdag, dan is het restaurant open tot 22.30 uur. Je kunt gemakkelijk een reservering maken door de QR-code op je telefoon te scannen. Als je telefoon leeg is, hebben ze powerbanks beschikbaar. Verder kun je je telefoon op tafel laten liggen en je aandacht richten op je tafelgenoot. La Cubanita heeft ook vacatures voor verschillende functies en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat La Cubanita Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cubanita Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cubanita Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cubanita Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar La Cubanita Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cubanita Doetinchem

Bezoekers bekeken ook