t Zusje Doetinchem

t Zusje Doetinchem is een Tapas restaurant gelegen aan Simonsplein 10 in Doetinchem.

Meer informatie over t Zusje Doetinchem in Doetinchem

Bij 't Zusje in Doetinchem kun je bourgondisch genieten van versbereide tapas. De openingstijden zijn dagelijks van 16:00 tot 23:00 uur, en op zaterdag, zondag en feestdagen is er een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. Het restaurant heeft faciliteiten zoals een invalidetoilet en een rolstoeltoegankelijk terras. Op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is het gesloten. Het restaurant is gelegen aan het Simonsplein 10 in Doetinchem en er zijn parkeermogelijkheden in de buurt. Het winkelcentrum van Doetinchem is ook een leuke plek om te bezoeken. Als je last minute wilt reserveren, kun je op de website kijken of er nog beschikbare plekken zijn. Daarnaast is 't Zusje op zoek naar nieuwe medewerkers die gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat t Zusje Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Zusje Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Zusje Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zusje Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar t Zusje Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Zusje Doetinchem

Bezoekers bekeken ook