Loff! Salon

Loff! Salon is een Kapper gelegen aan Walstraat 200 in Doetinchem.

Meer informatie over Loff! Salon in Doetinchem

Loff Salon is een kapsalon waar klanten zich thuis voelen en waar de eigenaar al haar creativiteit kan uiten. Bij alle behandelingen staat persoonlijke aandacht en service op nummer één. Ze bieden vakkundig knip- en kleuradvies volgens de nieuwste trends. De salon is geschikt voor dames, heren en kinderen en ze zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een kapsel waar je blij van wordt. Daarnaast kunnen ze je helpen bij het kiezen van de juiste kleur die bij jou past. Je kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail en de salon is gevestigd aan de Walstraat 200 in Doetinchem. De openingstijden zijn niet vermeld, maar de salon is gesloten vanaf 19 december vanwege zwangerschapsverlof en zal weer geopend zijn op een later moment.

Wil je weten wat Loff! Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loff! Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loff! Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loff! Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Loff! Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loff! Salon

Bezoekers bekeken ook