LOOKYOU

LOOKYOU is een Schoonheidssalon gelegen aan Acacialaan 135 in Doetinchem.

Meer informatie over LOOKYOU in Doetinchem

Bij LOOKYOU, gelegen aan de Acacialaan in Doetinchem, kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. De eigenaar, Vanessa Walterbos, is opgeleid als hannah huidcoach voor huidverbetering en bindweefselmassage, en is ook gespecialiseerd in (bruids) make-up. Op de website kun je het menu bekijken en als je vragen hebt, kun je contact opnemen via telefoon, app of e-mail. Vanessa hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en tevreden de salon verlaat. Daarnaast heeft ze een beautyblog waar ze tips deelt, zoals het belang van een goede SPF als anti-rimpelcrème en hoe je huidproblemen kunt voorkomen. De salon bevindt zich op Acacialaan 135 en is te bereiken via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat LOOKYOU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOOKYOU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOOKYOU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOOKYOU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar LOOKYOU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOOKYOU

Bezoekers bekeken ook