De Beauty Boutique PMU

De Beauty Boutique PMU is een Schoonheidssalon gelegen aan Smelterijstraat 9 in Gaanderen.

Meer informatie over De Beauty Boutique PMU in Gaanderen

Permanente make-up is een ideale oplossing voor mensen die gevoelige ogen hebben of moeite hebben met het aanbrengen van de juiste wenkbrauw of eyeliner. Het is ook handig voor mensen die op vakantie gaan, veel sporten en weinig tijd hebben om zich 's ochtends lang voor de spiegel klaar te maken. Bij permanente make-up worden huidvriendelijke pigmenten met behulp van een pigmenteerapparaat in de huid aangebracht. Door met dunne naalden te werken, ontstaat er een natuurlijke uitstraling. De Beauty Boutique werkt met pigmenten, apparaten en producten van het hoogwaardige merk Swiss Color, waardoor het resultaat niet zal verkleuren. Bij De Beauty Boutique PMU kun je terecht voor permanente make-up behandelingen zoals wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Het adres van de salon is Smelterijstraat 9, 7011 VP Gaanderen.

Wil je weten wat De Beauty Boutique PMU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beauty Boutique PMU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beauty Boutique PMU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beauty Boutique PMU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Beauty Boutique PMU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beauty Boutique PMU

Bezoekers bekeken ook