Brows by Lynn

Brows by Lynn is een Schoonheidssalon gelegen aan Graaf von der Goltzstraat 10 in Wehl.

Meer informatie over Brows by Lynn in Wehl

Na 6 jaar in Wehl te hebben gewerkt, is Brows by Lynn Studio & Academy verhuisd naar een nieuwe locatie in Nuenen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals (semi) permanente make-up technieken, wimper lifting en wenkbrauw styling. Daarnaast bieden ze ook opleidingen aan voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de beauty industrie. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze hebben specifieke openingstijden, behalve op vrijdag, zaterdag en zondag wanneer ze gesloten zijn, maar wel open zijn voor trainingen op afspraak. Je kunt een afspraak maken via hun online boekingssysteem.

Wil je weten wat Brows by Lynn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brows by Lynn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brows by Lynn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brows by Lynn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Brows by Lynn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brows by Lynn

Bezoekers bekeken ook