Sandra Krus huid- & voetverzorging

Sandra Krus huid- & voetverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Steengrachtstraat 5 in Wehl.

Meer informatie over Sandra Krus huid- & voetverzorging in Wehl

Welkom op de website van Sandra Krus huid- & voetverzorging. Sandra werkt als schoonheidsspecialiste, pedicure en reflextherapeute en heeft al sinds 1991 een praktijk voor huid- en voetverzorging. In haar praktijk wordt uitsluitend gewerkt met cosmetische producten van het familiebedrijf Rosel Heim, die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten en waarbij geen dierproeven worden toegepast. Rosel Heim gelooft in bewust omgaan met schoonheid en het gebruik van verstandige huidverzorging. De John van G make-up collectie is een grote en unieke collectie waarbij je zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Daarnaast biedt Sandra diverse behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, verven, harsen en epileren, pedicure behandelingen, voetreflexbehandelingen en nog veel meer. Neem contact op voor een afspraak!

Wil je weten wat Sandra Krus huid- & voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandra Krus huid- & voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandra Krus huid- & voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandra Krus huid- & voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Sandra Krus huid- & voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandra Krus huid- & voetverzorging

Bezoekers bekeken ook